Tuesday, July 7, 2009

Telefoanele cu micro-proiector sunt deja pe piata


Samsung a prezentat pentru prima data telefonul cu micro-proiector MBP200 care urmeaza sa fie lansat pe diverse piete europene dupa ce a fost deja lansat in Germania. La randul lor, Nokia si Apple au anuntat ca sunt interesati sa includa mini-proiectorul in diferite modele de telefoane mobile ce urmeaza sa fie lansate pana la sfarsitul acestui an.

Inventia mini-proiectorului apartine lui Samsung Electronics si permite proiectia de imagini foto sau video pe diferite suprafete la o rezolutie mica, probabil VGA, pe o suprafata de aproximativ 60 de inch.



Deoarece majoritatea telefoanelor multimedia sunt programate pentru aparitie in a doua parte a anului, este foarte probabil ca acestea sa includa o varianta imbunatatita a proiectoarelor concepute de Samsung. Pentru a tine pasul cu interesul crescut al producatorilor de telefoane mobile, Samsung Electronics ar trebui sa produca, in plus, dupa estimarile oficialilor, intre 3.000 si 5.000 de proiectoare pe luna incepand din august si pana la sfarsitul anului.

No comments:

Post a Comment